Експертами ГО «Мережа антикорупційних центрів» виявлено можливе порушення чинного законодавства України з боку Товариства з обмеженою відповідальністю, яке здійснює діяльність АЗС щодо використання  земельної ділянки у Лозівському районі Харківська області  не за цільовим призначенням (АЗС повинна бути розміщена на землі транспорту для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу). Крім того,  порушенням є відсутність рішення про передачу у власність, надання у постійне користування та оренду земельних ділянок, що перебувають у державній або комунальній власності. Таким чином, є підстави вважати, що вказані дії можуть свідчити про  заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем.

Із вказаного приводу експерти ГО «Мережа антикорупційних центрів» звернулись до правоохоронних органів для проведення перевірки.

*Ініціатива “ Посилення громадського контролю у сферах благоустрою, освіти, медицини, екології та природних ресурсів, соціальній сфері, тощо на території Харківської області ” реалізовується ГО «Мережа антикорупційних центрів» в рамках проекту «Підтримка антикорупційних ОГС для зміцнення верховенства права», що впроваджується громадською організацією «Чернігівський Центр Прав Людини» за підтримки Програми МАТRА Посольства Королівства Нідерландів.

Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю авторів і жодним чином не відображає точку зору Посольства Королівства Нідерландів, м. Київ чи ГО «Чернігівський Центр Прав Людини».