26 квітня представниками Реформаторської коаліції Чугуївщини було проведене експертне «Обговорення із владою, громадкістю щодо формування бачення єдиної бази зон відпочинку в місті». Під час проведення обговорення були присутні представники Чугуївської міської ради, громадськості, журналісти та активні мешканці міста Чугуїв.

Відбувалось детальне обговорення можливості створення єдиної бази зон відпочинку в місті Чугуїв з урахуванням типів територіальних зон, які відповідають вимогам Національного стандарту України (ДСТУ-Н Б Б.1-1-12:2011) та докладне вивчення зон призначених для організації рекреації, відпочинку та оздоровлення.

Лихачов Р.Б., експерт Реформаторської коаліції Чугуївщини, повідомив, що зони для відпочинку повинні бути впорядкованими та містити споруди та обладнання, що забезпечують повноцінний відпочинок мешканців міста та місця тимчасового проживання відпочиваючих. Зокрема зазначив, що потрібно облаштувати бази відпочинку спорудами, що полегшують доступ людей з обмеженими можливостями.

Іванін П.С., керівник секретаріату Реформаторської коаліції Чугуївщини, відмітив, що створення єдиної бази відпочинку дасть змогу полегшити мешканцям обрати потрібну зону відпочинку для проведення вільного часу за своїми інтересами та можливостями.