У 2017 році найбільший дохід мав власник фермерського господарства «Альфа» та депутат від «Солідарності» Віктор Бєлінський. Минулого року сумарний дохід сімейства Бєлінських сягнув лише близько 2 мільйонів гривень.

Минулорічним лідером рейтингу був заступник голови облради та лідер фракції «Відродження» у Харківській обласній раді Володимир Скоробагач.

Третє місце у рейтингу два роки поспіль зберігає голова ради директорів колективного підприємства «Харківспецсервіс» та представник «Опозиційного блоку» Олександра Донського. Його дохід у порівнянні з 2016 роком менший на декілька сотень тисяч гривень.

Цього року до рейтингу вперше потрапив і депутат «Солідарності» Сергій Цимбалов, родич депутатів Цимбалових, котрі опинилися серед прогульників сесій з комісіями Первомайської міськради.

Сергій Цимбалов є бенефеціаром 6 ТОВок, та найбільший прибуток у 2017 році був з ТОВ КВФ «РОМА», яке спеціалізується на виготовлені хлібобулочної продукції. Опинився в рейтингу Цимбалов через те, що у цьогорічній декларації з’явилися дивіденди на суму майже 7 мільйонів гривень.

Ще один новачок у цьому рейтингу – кандидатка на відкликання за результатами каденції 2016 року та представниця «Солідарності»Лариса Орлова. Її офіційний дохід з 2,4 мільйонів гривень у 2016 році виріс до 7,3 у 2017 році. Подружжя Орлових є власниками половини загального капіталу СВК «Новомиколаївський», а чоловік депутатки – власником ПП «Гарант».

Вибули з рейтингу найбільших річних доходів прогульник половини засідань комісіїІгор Нестєров з «Опозиційного блоку», дохід котрого скоротився у 10 разів та у 2017 році склав 657 тисяч гривень, та представник «Відродження» Віктор Попов, дохід котрого зріс на 1,7 мільйонів гривень.

Лідером рейтингу по кількості заощаджень залишився депутат «Солідарності» Віктор Звєрєв. У його декларації сума грошових активів зменшилися, однак через зміну курсу долару фактичний гривневий капітал депутата зріс на 3,5 мільйонів гривень.
Друге місце у рейтингу, як і торік, посідає його колега по фракції Сергій Цимбалов, фактичні гривневі статки якого зросли на 3,2 мільйони. На запитання чи може він назвати себе одним з найбагатших депутатів ради Цимбалов розсміявся.
Третє місце у рейтингу повторно зайняв прогульник комісій у 2016 та сесій у 2017 роках та представник «Відродження« Альберт Кононенко, чий фактичний гривневий капітал збільшився на 3,1 мільйони гривень, і причиною тому – також зберігання частини коштів у валюті.