Внаслідок повномасштабного вторгнення багато осіб залишились без роботи та засобів до існування, а отже терміново потребують гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування, ліків, товарів гігієни. Громадська організація «Мережа антикорупційних центрів» в рамках проєкту «Підвищення стійкості Волонтерської станції допомоги в умовах бойових дій» надає гуманітарну допомогу вразливим групам населення. 

Наші волонтери надають адресну гуманітарну підтримку особам, що внаслідок військових дій не можуть самостійно забезпечувати свої нагальні потреби.

*Цей проєкт створено ГО «Мережа антикорупційних центрів» завдяки отриманому гранту від Програми «Підтримка організацій громадянського суспільства (ОГС)» в Україні у межах фінансової підтримки Міністерства закордонних справ і справ Співдружності націй та розвитку Великої Британії @ForeignCommonwealthAndDevelopmentOffice. Програма реалізується Crown Agents @crownagents у партнерстві з International Alert @InternationalAlert, Optima Group і у співпраці з Crown Agents in Ukraine @CrownAgentsinUA. Зміст статті не обов’язково відображає погляди Міністерства закордонних справ і справ Співдружності націй та розвитку Великої Британії, погляди Crown Agents, International Alert, Optima Group та Crown Agents in Ukraine.