23 березня 2017 року увазі громадськості буде представлена інформація про початок проекту «Моніторинг реформи та якості роботи органів прокуратури та судової системи на території Харківської області, довіри до них громадян».

Метою проекту є проведення моніторингу виконання реформ органів прокуратури та судової системи на території Харківської області, вироблення рекомендацій для використання їх в подальшій адвокації реформ на місцях.

Дана ініціатива Чугуївської правозахисної групи реалізовується за підтримки Проекту «Посилення спроможності організацій громадянського суспільства в регіонах України впливати на органи державної влади та місцевого самоврядування з метою прискорення реформ» Програми «Матра» Посольства Нідерландів в Україні.

У прес-конференції візьмуть участь:

Рогозін Сергій Леонідович – юрист, керівник групи моніторів судових засідань;

Кувшинчікова Аліна Сергіївна – експерт ЧПГ з адвокації.

Захід відбудеться 23 березня 2017 року об 11.00 у прес-центрі медіапроекту «НАКИПЕЛО», за адресою: м. Харків, вул. Свободи, 7/9, 1-й поверх.

Запрошуються представники ЗМІ та громадські активісти, яким небайдужа тематика моніторингу реформ судової системи та органів прокуратури!

Чугуївська правозахисна група